web analytics
Gå till innehåll

Presenter till alla

Det är så mycket som händer från nu och en månad fram. Vi har min dotter som fyller 18 år. Min son tar studenten och mitt lilla barnbarn fyller ett år. Tänk vad tiden går. Den bara springer iväg. Att det r 18 år sedan som min dotter föddes känns ofattbart. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Sen min son som tar studenten. Det var inte så längesedan han började första klass.

Mitt barnbarn växer så det knakar. Ett år redan. Hon har börjat gå så smått. Lat ibland då hon reser sig upp, tar några steg för att sedan sätta sig ner och sedan börja krypa i stället. Det går lite fortare. Jag funderar på vad hon ska få i ettårs present. Det finns jättemycket att välja mellan men ändå så har an svårt för att hitta något. Hur kan det vara?

Något som uppskattas av föräldrarna brukar vara kläder och det som uppskattas av barnet själv är presentpappret som man har slagit in kläderna med. Det prasslar och det går ju att riva i sönder det ännu mer. Efter presentpappret så brukar det vara leksaker som står högst upp på listan. Så ska man göra föräldrarna glada eller ska det bli barnet som får sin dag förgylld? Vi kör på det sista tycker jag. Det är ju trotts allt ändå barnet som fyller år. Eller s gör vi både föräldrar och barn glada. Det är ju också ett alternativ.

Har ni några tips så får ni gärna komma med dom. Ha en fin dag!

Leksaker
Leksaker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: