web analytics
Gå till innehåll

Promenad i vår vackra natur

Jag var ute i min ensamhet och promenerade. Det var så skönt. Underbart väder och fåglarna kvittrade. Det blev en tur på 4,5. Kanske inte så långt men alltid en början. Det var skönt i alla fall. Jag tog några bilder på vägen. Vi har en vacker natur och det är skönt att få vara nära den ibland.

När jag kom hem efter promenaden så såg jag Pontus hjälpa sin pappa med att tvätta bilen. Han var så stolt som fick hjälpa till.

Jag har en mycket kreativ dotter. Beatrice gjorde ett rum i en kartong. Hon gjorde en skolbänk där en laptop stod. Famför bänken fanns en stol. Rummet blev jättefin med både säng och garderob. 

Intressant?

1 reaktion på ”Promenad i vår vackra natur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: