web analytics
Gå till innehåll

Promenad till ankdammen

Äntligen fredag. Det ska bli skönt och få helg. Inte för att veckan har varit jobbig men jag älskar att vara ledig och ha mina barn samlade. Ja nästan alla i alla fall. André är inte här av naturliga skäl, men jag tänker på honom varje dag. Så även hans sambo och älskade dotter. Saknar dom massor men ska snart få se dom!

Vi ska se om vi kan planera in två dagar som vi kan åka och hälsa på André. Vi är ju många och det är max fem som får besöka honom samtidigt. Då är det max tre vuxna av dessa fem så det blir att klura och pussla lite. Bara jag, Fredrik och de fyra minderåriga barnen är två besök. Sen är det några mil att köra med. Det är så mycket som måste klaffa.

Idag så blir det förmodligen ankdammen med min näst äldsta son och hans två barn. Intill ankdammen så finns en lekplats så det blir nog en stund in där med. Från lekplatsen så är det inte så långt till kyrkogården så då går vi förmodligen dit och sätter några rosor som jag tar här hemifrån.  Jag måste vattna pappas grav med. Det är så varmt och så torrt nu.

Fredrik har jouren hela helgen så vi kan inte åka någonstans men är det fint badväder så går vi nog till Sjöstugan så barnen kan få bada lite. Vi har redan varit i ett par gånger och jag har lovat mig själv och barnen att vi ska bada så mycket som möjligt i sommar.

Har ni några planer för sommaren? Vi har inga speciella faktiskt. Jag vill åka till Gotland i år. Av naturliga skäl 🙂 Men jag förknippar Gotland med ro i själen. Det var hit vi åkte efter pappa hade gått bort. Det var mig andrum och jag fick ro i själen den veckan. Jag kunde slappna av på ett helt annat sätt än vad jag kunde här hemma. Jag behövde den veckan.

Jag vill ta barnen till High Chaparral med. De tycker det är roligt där och det gör jag och Fredrik med. Ungarna har roligt och jag kan gå avslappnad och bara njuta av att vara tillsammans med min älskade familj!

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ner till ankdammen. Ha en fin dag. Kram på er!

Sommar

11 reaktioner på ”Promenad till ankdammen

 1. Therese

  Det låter som en härlig helg ni har framför er ändå, och trevliga semesterplaner 🙂
  Själv har jag inte så mycket semester planerat. Kommer ha fullt upp med att sälja lägenhet och flytta in i hus. Inget jag klagar över, men svårt att planera så mycket annat när man inte riktigt vet hur snabbt det kommer gå. 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Vad spännande ändå med flytt. Vi bor i hus och jag tycker det är en frihet känsla.
   Ha en fin helg 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: