web analytics
Gå till innehåll

Psykisk misshandel

image

Här ser ni lilla Elsa som jag skrev om igår 🙂 Visst är hon söt? 🙂

Det är en ny dag och det märks att vi är inne i september månad. Det är lagom kallt och det är skönt att gå i vår vackra natur.

Jag är trött. Förmodligen förkylning som inte vill bryta ut helt. Har inflammation i mitt tandkött som inte är det roligaste att ha. Ont i huvudet ibland och det onda sätter sig bakom mitt ena öga.

Har vilat en stund nu faktiskt. När jag låg i soffan så vandrade mina tankar bakåt i tiden. Mitt liv har verkligen varit en berg o dalbana. Jag har fått erfarenhet av lite av varje, som till exempel misshandel. Det finns olika sorters misshandel och den värsta sorten är den psykiska. Har man inte varit med om det. Så har man svårt att sätta sig in i hur det är.

Dom som gjorde denna sortens misshandel på mig har jag idag inte i min närhet tack och lov. Det kan vara svårt ibland att komma loss för man orkar inte helt enkelt. Man bryts ner sakta men säkert och det värsta i det hela är att den som utför den psykiska misshandeln mår bra när han eller hon har lyckats. De livnär sig på andras dåliga mående.

Det var lite om mina tankar kring det. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka göra det bästa av denna dagen. Ha det gott o var rädda om er och ta vara på dagen. Den kommer inte igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: