web analytics
Gå till innehåll

Pulkabacken

Idag har vi haft en skön dag. Jag är inte så förtjust i snö men barnen är. De älskar att åka pulka i backarna så jag och Fredrik tog dom till en pulkabacke så att de fick åka av sig lite. När vi kom dit så var det bara tre barn där men under tiden som vi var där så fylldes backen på med barn. Roligt!

Det var många som åkte med snowracer, men det var dom som åkte med tefaten med. När jag var barn så åkte jag ofta miniskidor. Det tyckte jag var roligt. Men jag tyckte det var mycket roligare med att åka ner på en skida. Då var det inte så populärt med snowboard. Tror inte att det fanns då. Eller? Oavsett så använde jag mig av en skida som jag fick balansera på när jag åkte nerför backen. Det var skoj, men det är ju snart hundra år sedan och förtjusningen med snön finns inte längre för min del.

Det var iaf skönt och vara ute lite i den friska luften och det var så fint vinterväder idag så jag tyckte vi skulle ta tillvara denna dag och det gjorde vi tillsammans. I kväll blir det bara att ta det lugnt. Har inget planerat mer än att duscha barn och sedan natta dom. Blir förmodligen en tidig säng för mig för jag fryser så dant emellanåt. Ha en fin kväll alla läsare så hörs vi i morgon. Nedanstående är kort från pulkabacken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: