web analytics
Gå till innehåll

Pulserande ström genom kroppen

Jag kreverar snart. Jag får inte sova en hel natt ordentligt utan jag vaknar flera gånger varje natt och sedan har jag svårt att somna om. Jag brukar inte klaga på detta sättet men det känns rent förjävligt just nu ärligt talat. Jag har sådana sår på mina händer på grund av eksemen. Sedan denna förbannade smärta som pulserar i min kropp.

Jag duschade i morse vilket inte är den bästa lösningen för mig då vatten torkar ut huden. Mina eksem blir värre då. Sedan har vi då vattenstrålarna som går mot huden. De får mig att känna som om jag hade pulserande ström genom kroppen. Det gör riktigt ont på sina ställen.

Sedan kommer vi till då man ska svepa om en handduk runt kroppen. Det kan kännas som om jag hade tusen nålar som levde sitt eget liv.

Jag vet att jag låter gnällig men det känns alltid lite bättre efteråt fast det onda finns kvar.

Idag ska jag till min samtalskontakt och det blir att ta bussen in. Min äldsta dotter följer med in och där inne möter vi upp min yngsta dotter. Så ser min dag ut. Hur ser din ut?

32 reaktioner på ”Pulserande ström genom kroppen

 1. Caroline Johansson

  Jag har också värk i kroppen. Men jag har varit hos smärtcentrum på sjukhuset. Men läkaren där sa att jag hade en helt vanlig sjukdom i min värk. och att många får detta onda när de blir äldre. Men det är bara det att jag har haft det sedan jag var barn. Men läkaren sa att man kunde få det som barn om man hade något mera handikapp. Och jag har cpskada och en utvecklingsstörnning. sedan jag var baby.

  Svara
 2. Therese Carlsson

  Fibromyalgi hade min mamma när hon levde och jag förstår din smärta för jag såg hennes smärta och hur ont hon hade ;(. Min moster har samma hon men hon fick tabletter att ta.

  Har du ringt en läkare om dina eksem eller har du någon salva för det, har du tabletter för din fibromyalgi?

  Svara
  1. Lisa

   Jag har Ibumetin som jag tar dagligen regelbundet. Jag har salvor mot eksemen men ibland bryter det ut fortare än vad man hinner med att smörja.

   Svara
 3. Bella DemonLady Benjaminsson

  Fibromylagi är inte roligt. De är hemskt. Hoppas du får en bra dag. De som är bra för dig ❤

  Svara
  1. Lisa

   Vad skönt att du har haft det 🙂 Jo min dag var bra men jag var lite trött. Men det är bara att ta nya tag 🙂

   Svara
 4. Lexochlogan

  Låter jättejobbigt, att inte få riktig sömn tar musten ur en helt klart. Jag var sjuk för några årsedan, oförklarlig smärta i armen och tappad styrka, och efter all möjlig medicin inkl kortison, massage, sjukgymnastik mm så var det sömnennoch att få medicin för att få sova som vände tillbaka mitt liv. Nu har jag inte behövt medicin på 5-6 år men ibland kommer det smygande tillbaka och då försöker jag sova istället. Ta hand om dig och hoppas smärtan lugnar sig.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: