web analytics
Gå till innehåll

Pyssel för hela slanten

Det blev inte alls som jag tänkt mig idag. Jag hade tänkt och ta lite städ och tvätt men i stället så strandade jag med Stéphanie, Erika och Tove vid köksbordet och pysslade i stället. Det var mycket roligare och mysigare 😉  Jag får ta det andra i morgon i stället. Denna dagen har snart gått. Det är inte klokt vad tiden går fort. Snart dags för barndop. Ja et är några veckor dit men det är en del som ska fixas. Presenten till lilla Nellie är klar nu. Smycket har kommit och nu ligger det så fint i asken. Nu r det bara dopkortet som ska göras. Jag väntar in lite saker till det först. Jag hoppas det kommer i veckan som kommer.

Jag har börjat att skriva om mitt forna liv. Det tar sin lilla tid och vi får se hur långt jag kommer på den. Jag har ju börjat så många gånger innan och har  inte fullgjort det, men denna gången ska jag verkligen försöka. Det är skönt och skriva av sig om inget annat.

Vi har ätit middag precis. Är både mätt och trött nu. Det blev hamburgare med bröd och potatismos. Bra söndagsmat. Nu ska jag fortsätta med att ta det lugnt. Önskar er en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: