web analytics
Gå till innehåll

Pyssel med barnen

Jag och Benjamin, Beatrice och Stéphanie satt och gjorde smycken tidigare. De som är på det första kortet är Benjamin och Beatrice som har gjort dom. Beatrice gjorde armbandet och Benjamin halsbandet. Jätteduktiga var dom.

Halsbandet här under gjorde Stéphanie. Jättefint blev det tycker jag. 
Resten är det jag som har gjort.

Jag ser på fotbollen och jag och sambon är inte överrens om vem som vinner. Sambon vill att Sverige ska vinna men han tror Holland tar det. Jag vill att Sverige ska vinna och jag tror dom gör det med. Ska bli intressant och se vem som får rätt 😉

God natt och sov gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: