web analytics
Gå till innehåll

Qwisdom: Family Fortune – Perfekt familjespel

Tillhör du den skaran som älskar sällskapsspel? Jag gör det. Jag tycker det är roligt att plocka fram ett brädspel eller ett kortspel och spela med familjen. Mina barn älskar också spel så vi har haft många roliga timmar tillsammans. Vi köpte hem Trivial Pursuit och där testade vi våra kunskaper rätt så bra. Jag har hittat ett spel som nästan är som Trivial Pursuit. Det är webbaserat och är laddat med frågor som är kombinerad med text, bild, ljud och film. Frågorna är allmänbildade och man har verkligen roligt tillsammans.

Spelet heter Qwisdom. Det finns två spel där och det jag skriver om heter Family FortuneI stället för att ta ett kort på bordet så finns frågorna online på nätet. Alla kan spela bara man är uppkopplad på internet. Det bästa i detta spelet är att man kan ställa in frågorna så att de passar kunskapsnivån. Spelet är från 7 år och uppåt så frågorna passar samtliga spelare. Kanon. 

Qwisdom är det ultimata sällskapsspelet tycker jag för man kan ha det som en frågesport inom familjen eller afterworken. Man kan ha det på barnkalaset eller som en tävling inom familjen. Jag och mina barn har haft det mycket roligt tillsammans med detta spel. Jag är helt övertygad attd et kommer du och din familj eller arbetskamrater med ha.

Qwisdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: