web analytics
Gå till innehåll

R.I.P Lasse Flinkman

Idag har jag gjort Kalmar osäkert. Jag gick igenom 4 affärer på en timme och då var två av affärerna Eko och Ikea. Det var in och kika och se om det fanns något roligt. Handla det jag skulle ha och sedan vänta på att Fredrik skulle komma. Det blev en fika på City Gross med innan vi åkte hem. Jag däckade efter jag ätit hemma när jag kom hem. Det tar på krafterna och åka in till Kalmar.

Jag läste att Lasse Flinkman hade gått bort. Det är många kändisar som gått bort redan i år. Lasse var inte så gammal heller. Det är nästan så man blir rädd för jag tycker att många går bort allt för tidigt. Det är många sjukdomar som går med och en del finns det inget botemedel till. Det är lite skrämmande faktiskt.

R.I.P Lasse. Må änglarna sjunga för dig!

Jag ska göra mig i ordning för sängen nu. Är dödstrött fast jag sovit bort några timmar. Ni får ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: