web analytics

R.I.P Stefan Liv

HV71 har förlorat en stor stjärna. Stefan Liv blev bara 31 år. Så tragiskt. Han var med flygplanet som kraschade i staden Jaroslavl. Detvar inte bara han som dog utan det var 43 st till. Det är så tragiskt så jag finner inga ord. Jag berättade det för min son som är ett stort HV71 fan och som även har träffat denna stjärna och det var via en vän till honom.

Livet är inte rättvist. Det är bara så. 31 år gammal. Det är ju ingen ålder!
R.I.P Stefan och alla andra som var med detta flygplan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 Replies to “R.I.P Stefan Liv”

  1. Det är så sorgligt. Tänker på hans två barn. Jag förlorade också min pappa när jag var liten, så för mig är det alltid så att det ”hugger” lite extra i hjärtat när nåns annans pappa dör. Minnena väcks.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: