web analytics
Gå till innehåll

Rädd och vilsen

Kvällen är kommer och jag välkomnar den. Jag är så trött. Det har varit en tuff dag på många sätt. Att gå på denna behandling tar på krafterna för jag får en sådan ångest. Det väcker björnen som sover inom mig. Dock blir inte jag inte lika farlig utan jag känner mig mer som Ior. Rädd och vilsen.

Det är många känslor som yr omkring i mitt huvud. I många år har man stött undan dom och nu ska man i stort sett välkomna dom. Jag mår ibland inte så bra och det är när ens förflutna kommer ikapp en. Minnen som tränger sig på. Minnen som jag inte vill tänka på.

Dessa minnen väcker inte bara obehag och ledsenheter utan det väcker även ilska. Jag blev illa behandlad då men får fortfarande betala ett högt pris.

Under den tid som jag verkligen behövde stöttning så blev jag bortstött istället. Lögner spreds och en massa antagande från andra fick man slåss emot. I alla fall så gjorde man det till en början. Sedan började man tro själv att man var allt det som andra sa om en.

Men men...Nu är jag på väg mot ett bättre liv. Jag har en underbar terapeut och det gör allt.

Nu ska jag ta kväll och bara vara. Ha det gott mina fina ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: