web analytics
Gå till innehåll

Räddningsarbete

Så här såg det ut i morse. Våren känns verkligen långt borta.

Vill ni se något sött? Som tex en lite giraffbebis? TRYCK HÄR

En 18-årig giraffhona med namnet Jonna födde en liten flicka på två meter. Ingen visste om att hon var dräktig o hon är dessutom äldst i kullen.

Allt gick bra enligt tidningen.

Jag älskar djur. Idag ringde min sambos kusin o ville ha hjälp. Hon var nere i hamnen med sambons morbror. Där fanns en svan som såg ut att vara fast i isen. men så var det inte. Den stackarn var så utmattad så den orkade knappt röra sig.

Det kom en kille från Borgholms Energi. Han vågade sig ut på isen o tog den stackars svanen.

Birgitta, min sambos kusin höll den i famnen medan Fredrik, min sambo körde. Vi åkte till djursjukhuset men den stackaren. Den började bli lite pigg i bilen, men det var säkert av värmen.

Slutet gott.

Nu sitter jag här och är allmänt trött. Har varit det i flera dagar nu. Måste vara årstiden. Jag tycker det mesta är blä. Tråkigt tråkigt o tråkigt.

Var i väg i helgen. Hade det rätt så mysigt. Tog det lugnt o bara var. Ändå så får man dåligt samvete. För vad? Ja. Kanske kunde vi gjort något mer. Kanske kunde vi gjort något annat mm mm. Man lever med det ständiga dåliga samvetet.

Läste ni om den 21-åriga killen Nodar Kumaritashvili, som omkom i rodelbanan strax före OS-invigningen? Så fruktansvärt. Hans pappa säger att han hade ringt honom timmar innan åkningen. Han hade sagt att antingen så skulle han dö eller vinna. Han var rädd för den kurvan.

Vad jag då inte förstår är varför han åkte. Om han nu befarade att det kunde bli hans död. Varför åka då? Visst det är en tävling o man kan vinna medaljer och äran, men livet är väl ändå det största priset av allt?!

Oavsett så är det mycket tragiskt. Mina tankar går till killens anhöriga.

Nu ska jag försöka fixa ihop lite middag. Ha en fin kväll!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: