Gå till innehåll

Rädsla för Katla

Havet färgas svart tack vare all aska från vulkanutbrottet. The boss åkte till Italien för att se sig för lite. Han skulle handla in väskor till affären. Han är fast där nu. Det är mycket flygtrafik som stoppas nu av säkerhetsskäl. T.o.m ambulans och polisflyg stoppas nu. Det är ju inte så säkert precis, då man kan behöva just de båda men det finns inget att göra.

Hela Island håller andan nu då de är rädda för att Katla kan vakna till liv. Det är fullt förståligt. Jag är glad över att inte vara islänning nu o bo där.

Här är lite bilder från vulkanen - Intressant?

Socialstyrelksen enligt Dagens medicin  säger att askan från vulkanutbrottet är ofarlig. Kan det verkligen vara möjligt? De som redan är lugnsjuka tex. Den kan inte vara ofarlig för dom! Människor med KOL, astma eller tex lungcancer. Jag har svårt för att tro att det är ofarligt iaf. Alla vet väl idag att aska är ohälsosamt?!

Det finns väl delade meningar med det som allt annat, men logiskt tänkt så borde det vara farligt iaf. ENligt min åsikt.

Som sagt. Min chef är fast i Italien. När han kommer hem igen vet jag inte. Jag är glad attd et inte var jag som åkte iaf 😉

Just nu står jag på jobbet. Det är lugnt just nu. Jag står i cykelbutiken medan Fredrik hjälper en annan kille. I gårt stod jag lite i klädbutiken o lite här i cykelaffären. Ett växlande arbete.

Det är fredag. Vi ska enbart ta det lugnt. Vad jag vet idag iaf. Blir det fint väder i helgen så ska det bli långpromenad i skogen. En fikakorg med oss ska vi ha isf. De har lovat regn har jag hört men jag hoppas bara att det är lösa rykten.

Nu måste jag jobba lite. Ha en fin dag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: