web analytics
Gå till innehåll

Rån i centrala Kalmar

Äntligen fredag. Så skönt. Jag har inga planer alls för helgen mer än att bara vara. Jag är fortfarande förkyld. Igår låg jag mestadels i sängen för jag orkade inte vara uppe några längre stunder. Jag var yr och fick blodtrycksfall. Inget skönt precis. Idag är Pontus hemma från skolan. Förkylning även där. Det märks att det är höst.

Vädret ute är inte mycket att hurra för precis. Det är grått och kallt. Det är inte så att man blir sugen på att gå ut. Men man blir ju tvungen till det i alla fall då jag har Sally. Hon däckade i soffan hos Pontus och sover gott just nu så jag får vänta med att ta henne på en promenad.

Igår var det ett rån i centrala Kalmar. mitt på ljusan dag. Rånarna var inte så smarta för de fastnade på kamerorna och bilderna var rätt så klara och tydliga. Vissa människor drar sig inte för någonting.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av tystnaden för en stund. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: