web analytics
Gå till innehåll

Rasistiska påhopp

Jag är med och tävlar om en presentkod på CDON. Mitt bidrag är en recension om Taken med Liam Neeson. För att läsa recensionen så klicka in dig här.  För att rösta: Tryck bara på bilden nedan så har du automatiskt röstat på mig. Har du redan röstat en gång? Testa gärna igen 🙂 Jag är tacksam för alla röster och jag önskar dig ett 
Gott Nytt År!

Rösta på mitt bidrag!I
Ja det börjar närma sig nytt år. Bara en dag kvar av detta året. Vi firar ensamma hemma och jag tycker att det ska bli skönt faktiskt. Vi hade hela huset fullt med folk över julen och det var super roligt. Vi har oftast firat nyår här hemma med sambons mamma eller vi hos henne. Detta året är vi ensamma hemma. Det ska bli en mysig dag med familjen. 
Vi skippar nyårsmaten och steker en härlig köttbit i stället som serveras med klyftpotatis och grönsaker. Brunsås till det samt gärna lite rödkål till mig. Efter maten blir det glass med cocktail och chokladsås. Mums filibaba. 
Jag ska koka min första risgrynsgröt. mamma visade mig hur man gjorde i julas. Ja det kan verka enkelt att göra men jag har aldrig gjort det. Mammas gröt var så god och ungarna älskar tomtegröt så jag hoppas att jag ska lyckas.

Vi har varit i Kalmar idag och handlat. Det var lite folk men det tog ändå inte så lång tid. Vi började vi shopping med att fika på City Gross 😉 Det tog sin lilla tid då vi var 6 barn och 2 vuxna som skulle ha, men det gick ändå rätt så smidigt och fort.

Jag läste nyheterna på nätet och nyheten om att Erik Almqvist lämnat sin post gladde mig faktiskt. En sådan man med det rasistiska sätt han har mot våra medmänniskor är långt ifrån acceptabelt. Jag kan bara inte förstå att det skulle ta två år att förstå att han är på fel post! Anna Hagwall tar nu över och jag hoppas att hon är smartare än vad föregångaren var.

Läs mer i här

Ni får ha en underbar kväll.

Jag påminner om röstningen 🙂
Tryck bara på bilden nedan. 

Rösta på mitt bidrag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: