web analytics
Gå till innehåll

Rätt låtar gick vidare

Jag hade alla rätt i går när vi tippade andra chansen. Jag röstade i appen även denna gång men bara för att jag fick alla rätt så fastnade inte tippningen mellan Saraha och Isa. Rätt låtar gick vidare med andra ord. Det ska bli intressant och roligt och se finalen på lördag. Ju mer jag hör på Saraha så vill jag att hon ska ta hem det. Man blir glad av att höra den låten.

Jag är fortfarande förkyld. Vaknade i  morse och hade mer ont i  min hals än igår. Jag rosslade och mådde allmänt dåligt. Mår lite bättre nu men det återstår o se i morgon.  Jag hoppas jag vaknar upp fri från förkylning och halsont men det vet jag bara är en dröm.

Ikväll är det Farmen. Det är dubbla kämpar denna gång och oavsett vem det är av dessa två kämpar som väljer så hoppas jag att den ena av dom blir Pernilla och att hon åker ut. Hon är fruktansvärt falsk. Jag har svårt för sådana människor. Visserligen är det ett spel men man ska inte förlora sig själv för det. Jag tror inte Pernilla har gjort det utan jag tror att hon är en falsk person.

Middagen här hemma är avklarad och nu väntar jag på att mitt kaffe ska bli klart. Jag hoppas jag kan känna smaken av den goda aromen. Ha en fin kväll och sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: