web analytics
Gå till innehåll

Rättegången närmar sig med stormsteg

Då går denna dagen snart mot sitt slut för mig. Har inte gjort så mycket idag. Inte mer än varit med familjen. Vi var lite lata och satte oss framför TV:n och såg på The Sound Of Music. En av de bästa musikalerna som finns enligt min mening. Jag älskar Julie Andrews. Hon spelar så otroligt bra och speciellt med Christopher Plummer. Jag älskar speciellt scenen på balen där Julie dansar med Christopher. Det var då man såg klart och tydligt att de var förälskade.

Vi var ute och gick en sväng jag och Stéphanie.Med oss hade vi Sally. Skönt och komma ut lite. Det är skönt att rensa tankarna lite med. I veckan som kommer så väntas det en rättegång och jag vill helst undvika den men det går inte. Jag är vittne. Att se den ena killen känns inte bra. Det var en obehaglig upplevelse så det känns inte alls roligt. Men det är bara att försöka göra det bästa utav det. Fredrik ska vara där inne kl 9 på morgonen och jag ska inte vittna förrän 13:30. Vad ska jag göra i Kalmar under dom timmarna?

Måste säga att jag tycker det är dåligt av tingsrätten. De skickade ut papperna så vi hade dom i fredags och på onsdag är det rättegång. Då ska vi ha skrivit på papperna och skickat in dom. Jag tycker det är dåligt att man får dom innan så kort varsel.

Jag trillade över en nyhet på Facebook som handlade om att förbjuda skärmförbud på badhuset i Umeå. Det fick mig att tänka på hur det var här i badhuset i Borgholm. Vi var ju där i måndags och där såg man föräldrar som satt med mobilen i högsta hugg. Surfade runt och hade allt annat än koll på sina barn. Hur vågar dom egentligen? En annan är ju rädd att det ska hända något och då har jag ändå koll på mina barn. Jag tar också fram mobilen ibland men inte för att surfa på nätet utan för att fotografera mina barn och innan jag gör det så försäkrar jag mig att min partner har koll på barnen.

Nej mobilen passar inte in överallt. Det skulle vara förbjudet överallt. Inte bara i Umeå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.