web analytics
Gå till innehåll

Rea är aldrig fel

Sköna söndag har kommit. Stéphanie hoppar runt här på ett ben nästan. Hennes fot var tack och lov inte bruten men hon har stukat den ordentligt. Den är mycket svullen och knölen som man har på sidan av foten ser ut som en stor potatis just nu.

Det är fint väder idag så det blir att vara ute lite. Det har regnat här nu i två dagar och det åskade i fredags men det behövdes verkligen. Luften är så mycket bättre just nu.

Jag ska försöka hinna med att kolla efter skor med som jag ska ha till bröllopet. Jag vill ha låga skor då jag inte vill bryta ett ben eller två. Ska kunna gå i dom utan att behöva försöka behålla balansen. De har rea på Cellbes nu så man ska kanske springa in där och se om man hittar ett par.

Planeringarna går bra tycker jag. Det är en del att tänka på och det är inte så lång tid kvar nu.

Ni får ha en fin söndag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: