web analytics
Gå till innehåll

Rea som heter duga

Jag sitter här dödstrött. Då har jag ändå sovit länge i morse. Jag hade en härlig dröm i natt faktiskt. Eller det var fram på morgonkvisten rättare sagt. Jag drömde att det snöade ute och jag blev så less. Jag tar på mig jackan och går med tunga steg ut och så fort jag sätter mina ben på trappan så började snön försvinna sakta men säkert.

Jag gick längre ut bland snödrivorna och snön började försvinna. Jag gick in igen och såg att det började snöa och när jag gick ut igen så försvann snön. Jag kunde knappt tro mina ögon. Jag ville kolla igen så jag gick in och såg snön började komma från himlen och just då i det ögonblicket vaknar jag.

Varför varför varför? Jag som hade den ljuvligaste dröm man någonsin kan ha. Jag slapp snön och så ska jag vakna upp när det börjar snöa som mest. Det finns ingen rättvisa alls i denna värld. Inte ens i mina egna drömmar.

Japp. Jag är inget stort fan av vintern. Jag tittar ut varje morgon och jag blir så glad var gång jag set att det inte finns någon snö på marken. Ska jag ha den turen att vi slipper snö månaden ut?

Idag har jag inet gjort så mycket. Var nere på stan och handlade lite. En affär i stan har bytt ägare så de säljer ut allt som de har. Jag fick tag på ett par shorts till Fredrik. De kostade i normala fall 500 kr men nu fick jag dom för 20 kr. Snacka om mellandagsrea! Jag fick tar på ett par finbyxor till mig samt ett par shorts. Man får passa på när man får chansen.

Jag gick in i stadens enda barnaffär som säljer kläder. Jag skulle ha tag på kalsonger till småpojkarna. Tror ni att de hade? Nejdå. Inte i dom storlekarna jag skulle ha. Jo de hade några par av en sorts kalsonger som kostade 80 kr styck. Jag är för snål för att köpa det faktiskt. Speciellt om det är kalsonger som känns mycket sträva. De var inte sköna och ta på.

Nu ska jag koka lite kaffe. Min svärmor och sambons dotter kommer på besök. Ha en fin dag alla läsare.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: