web analytics
Gå till innehåll

Recept med vitkål?

Då har man varit hos dietistsköterskan och d var både positivt och negativt. Det positiva var att mitt mellanvärde hade sjunkit med lite över en enhet. Från 5,2 - 6,3. Sedan låg mitt socker på 5,4 en timme efter måltid. De tar ett långtidssocker oxå och förra gången i maj så låg det rent för högt. Normalvärdet är på 42 och mitt låg då på 55 men idag låg det på 44 🙂 Näsan normalt med andra ord. Det negativa är att jag har gått upp 4 kg och 1 cm runt magen.

Mitt socker har ju sjunkit för att sedan höjas. Det var jättehögt igår men det var konsekvensen för att det var för lågt kvällen tidigare. jag ska dra ner på insulinet lite och se om det ligger mer jämt då. Det var skönt att allt nästan var bra i alla fall. Hon frågade hur jag mådde och så. Hon sa att inre stress kunde bidra till mycket och det har ju varit en hel del sedan i somras och framåt.

Mina tankar har gått fram och tillbaka en hel del den sista tiden och jag har bestämt mig för att sätta min tid till de barn som jag har hemma. Försöka lämna allt negativt bakom mig och bara finnas för dom. Tror att det ska gå bra faktiskt för vi är en familj som håller ihop.

När jag var hos dietisten förresten så sa hon något om pizzasallad. Att det skulle vara bra att äta speciellt om man ville gå ner i vikt. Ja det var inte pizzasalladen i sig utan vitkålen. Någon som har ett bra recept som man kan göra med vitkål?

Nu ska jag fixa lite här hemma. Ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: