web analytics
Gå till innehåll

Regn och sol

Andra kvällen på Böda sand igår och jag tog mitt första dopp här för detta året. Det var rätt så skönt. Vi hade 26 grader igår. 

Jag fick bevittna ett bröllop på stranden igår. Mamma och Lasse var här och det var deras vänner som gifte sig. Det var enkelt men fint. Det blev fika efteråt vid deras husvagn. 

Vi grillade senare. Det är gott med grillat kött. Det blev ett långbord på altanen vid vår stuga och några fick sitta i soffan. Allt går in man vill. Under gårdagen så gick Fredrik med barnen till badlandet. Jag klarar inte av att vara där för det är fullsmockat med folk. I måndags så kände jag en klump i halsen när jag stod i kön i butiken. På natten sov jag dåligt. Igår slog sig  ångesten på igen men jag sov bättre i natt. 

I morse så var Robin och Beatrice statister. De skulle vara i sjönöd och brandmännen skulle rädda dom. Det var lite kallt i vattnet. Som en var borta men kommer så smått från nu. Det var regnat lite grann men det behövdes.

Nu ska jag fortsätta att läsa biografin om Christina Lindberg. Ja en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: