web analytics
Gå till innehåll

Regn, regn och åter regn

Det regnar och det blåser. Ska inte klaga för vi behöver regnet men det är ändå tråkigt för jag vill kunna sitta ute. Men men...den tiden kommer.

Såg ni på Eurovision Song Contest? Det gjorde jag och jag tyckte Frans var så duktig. Det var längesedan som Sverige kom på en sådan bra plats förutom när vi har vunnit. Jag blev väldigt förvånad över att Danmark bara gav Sverige fyra poäng men fick sedan läsa att det blivit något fel. Danmark delade ut fel röster. Sverige skulle ha fått 7 poäng och Ukraina skulle inte fått några alls. Vad som är rätt eller fel vet jag inte men utgången skulle ha blivit densamma i alla fall.

Denna veckan har mina tvillingar prao. Benjamin ska vara i en pizzeria medan Beatrice ska vara på Robin och Stéphanies skola. Ska bli intressant och höra sen hur det var för dom.

Denna dagen kommer jag stå i tvättstugan. Det är planerna i alla fall. Jag ska även städa undan helgmyset. Jag hoppas ni har haft en fin helg och jag önskar er en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: