web analytics
Gå till innehåll

Regnet det bara öser ner…

Ja det störtregnar kanman säga. Tur man slipper att vara ute i det. Jag har de två små hemma idag och det tackar jag vår ljusa stjärna för just nu, annars så skulle jag ha varit tvungen att bege mig ut med cykeln för att hämta hem dom. Tack tack tack för att jag slipper det.

Däremot så missar jag en tvättdag. det är int elika roligt kan jag säga. Det innebär att jag blir lite back i mitt schema, men det funkar ju men ändå. Jag får tvätta mer början på veckan som kommer bara. Jag kan ju hänga tvätten på linorna i källaren och det har jag gjort och det får inte plats med mer. Därför skulle jag vilja hänga ut tvätten.

Det är helg och jag och Fredrik åker och storhandlar i Ullared. Längtar redan för att få komma iväg faktiskt. Det är så skönt o gå där utan barn och titta på allt de har. Bara det inte dräller av en massa människor men det brukar ju göra det, därför är det skönt att gå utan barn där. Jag brukar shoppa för julklappar oxå där. Ett perfekt ställe för det.

Hur ser er helg ut då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Regnet det bara öser ner…

  1. Mib

    Min helg är lugn. Jag längtar tills i morgon för då blir det ännu lugnare. Mr Johnsson och Tjabo ska åka till svärmora och jag blir alldeles allena med dammsugaren. Har tänkt att gå lös på Tjabos rum också.... men man ska väl aldrig tro att såntdära funkar för då blir de säkert hemma eller nån blir sjuk eller nåt. Ständig otur....
    Vilka fina bilder du har lagt in också. Å jag längtar till ÖLAND!
    Kram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: