web analytics
Gå till innehåll

Regnet har kommit till Öland

Det har blivit kväll och det är rätt skönt för jag ska snart gå och lägga mig. Kvällen började bra. Jag, Tove och Stéphanie gick till hamnen och fiskade lite. Var rätt så skönt och komma iväg en stund. Det började dock regna så vi gick hem efter en stund. Kvällen slutade med irritation, men det var väl ganska väntat.

Jag ska försöka och varva ner så jag kan gå och lägga mig och sova. I morgon ska jag ta en massa blodprover. En årlig kontroll. Jag ska vara fastande så jag får inte glömma bort att jag inte får ta i morgon. Jag hoppas på bättre väder i morgon i alla fall.

God natt  och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: