web analytics
Gå till innehåll

Regnig och blöt dag

Vilket tråkigt väder vi har haft idag. Småregnat har det gjort. Gick ner till apoteket och hämtade ut lite mediciner och sedan blev det affären. Man ville bara hem i värmen så fort som möjligt.

Stéphanie var hemma idag från skolan. Förkyld är hon men idag var hon feberfri. Har själv frusit idag och varit trött. Däckade innan med för högt socker i kroppen. Att äta skorpor är inte helt bra om man är diabetiker, det visste jag men att sockret skulle stiga så högt kunde jag inte ana. Men nu vet jag så nu blir det mindre av den varan framöver.

Sångerskan Josefin Nilsson har ju gått bort. Läste i Kvällsposten att hon hade somnat in. Hon och systern hade varit på en promenad och Josefin hade sedan gått och lagt sig för en vila och vaknade inte upp igen. Det är lite skrämmande då hon bara var två år äldre än mig. Men man har ju hört talas om dom som har lagt sig på kvällen för att sova och som aldrig vaknade upp igen.

Min dator har jag fortfarande inte fått än. Jag köpte den i februari förra året. I augusti pajade den. Pratade med företaget som jag köpte den utav och de rådde mig att lämna in den där jag hade köpt den vilket var i Eslöv. Åkte ner till Skåne i november och lämnade in den då och än har den inte kommit tillbaka till affären där jag lämnade in den.

Riktigt dåligt tycker jag. Aldrig mer att jag köper produkter där igen. De var nonchalanta o en var väldigt otrevlig med. Det vinner dom inga kunder på. Vi ska ner snart och jag hoppas att den är färdig då. Annars lär det nog bli en diskussion i butiken när jag kommer.

Vi har sett på Farmen och nu ska jag ta de lugnt innan sängen kallar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: