web analytics
Gå till innehåll

Regnigt på Öland

God kväll. Sitter här och lyssnar till ljudet av Mario Cart. De stora tjejerna spelar. Hampus och Pontus sitter vid sina datorer. Stéphanie steker korv i köket och jag satte mig här. Hemsk mamma jag är som låter barnet laga middagen medan jag sitter vid datorn. Stéphanie är en duktig tjej som tycker det är roligt att laga mat så jag har inte dåligt samvete. Fredrik är inte hemma. Vart han befinner sig vet jag inte riktigt. Han är med några som tycker om tåg i alla fall.

Jag börjar bli trött redan. har suttit och scrapbookat hela eftermiddagen och det har tagit sin tid med att mäta och vika. Jag ska göra ett smyckeskrin till lilla Nellie hade jag tänkt mig. Jag får väl se om den kan bi klar inom kort. Blir den inte fin så struntar jag i att göra en. Jag har i alla fall försökt. Jag har ingen mall utan gör det allt eftersom bilderna visas i mitt huvud.

Det har regnat här dag. Rätt skönt faktiskt för det blir mindre stresigt då. Inga måsten på samma sätt och man kan se en film mitt på dagen om man så vill. Det har vi inte gjrt men man hade kunnat. Ikväll blir det lördagsgodis för barnen. Själv blir jag nog utan.

Önskar er alla en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: