web analytics
Gå till innehåll

Renovering pågår

Det är vår och lusten är tillbaka för renovering. Man tittar sig omkring och ser helt plötsligt hur mycket som helst som man vill ta och göra men man vet inte vart man ska börja. Det bästa är att börja där man slutade sist kanske och det är vårt badrum. Vi har satt in ny toalettstol, ny vask och en ny dusch. Egentligen skulle jag vilja ha badkar men det blir svårt i vår lilla badrum.

När vi kommer upp i hallen så är det ett tomrum kan man säga precis framför toaletten. Jag skulle vilja slå ut väggen där och sätta upp väggar så vi hade kunnat få ett större badrum. Sätta in tvättmaskinen och torktumlaren där och kanske sätta in ett badkar där i stället. Det ska bli vår nästa projekt tycker jag.

Jag vill måla om väggarna. Få en annan färg än den gråa vi har idag. En ljus färg som piffar upp stället lite. Golvmattan är jag nöjd med. Den är ljus och fin så kan man bara få en färg som passar in i den nyansen vi har på golvmattan så hade jag varit riktigt nöjd.

Ibland så är det svårt att se vad som behövs göras för man blir hemmablind men när man hamnar på sidor på internet så blir man inspirerad och vill börja direkt. Jag var inne på bygghemma.se och där blev jag verkligen inspirerad. Nej badrummet blir ett projekt som vi ska fortsätta med att jobba på här hemma.

Nu ska jag ta barnen och åka in till Leo´s Lekland. Lite nöje i allt arbete. Ha en fin dag!

 

 

 

Bygghemma är idag en av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv sektorn. Affärsidén är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till marknadsanpassade priser med hemleverans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: