web analytics
Gå till innehåll

Respektlöst i allra högsta grad

Jag och min dotter Beatrice satt på bussen och kom till Borgholm. Hållplatsen vid ica hade det hänt en olycka så vi fick hoppa av där istället för hållplatsen efter. Brandbilar stod vid övergångsställen och de hade blockerat så ingen trafik kunde köra men vi som var tvungna att gå förbi såg att det låg en människa på marken vid övergångsställen. Påkörd av en bil. När vi gick förbi så ungdomen som satt på bussen gick också förbi och filmade det hela! Fan vad arg både jag och Beatrice blev. Så jävla respektlöst!!!

Idag är ligger min puls bra men har ingen inre stress som jag känner av idag. Skönt, men det kan ändras snabbt, det har jag märkt. Spelet som jag, mina tvillingar och Shane påbörjade igår spelade vi klart idag. Beatrice vann. Jag kom på tredje plats. Alltid något 🤗

Nu blir det sängen för mig. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: