web analytics
Gå till innehåll

Ring dom kunniga

Vi bor i ett hus och är många i familjen. Det innebär massor med duschningar i veckan. Alla har vi ju hår på huvudet. Några längre än andras. Ibland när jag ska in i duschen så får man rensa silen för att det inte ska bli översvämning i duschen. Det är inget roligt att ta i kan jag säga. Vi har lyckats och undkomma ett riktigt stopp i avloppet men det är lätt att det blir det. Jag trodde inte att man fällde så mycket hr som man gör. Tänk att man än då har hår kvar på huvudet?!

Jag är glad över att slippa stopp i avloppet men vad gör man om olyckan är framme? När det blir ett riktigt stopp menar jag? Jo man får ringa dom som är kunniga inom det området. Det finns en hel del att välja på men med internet så kan man lätt hitta någon.

Vi köpte en duschkabin som sedan satte där duschen var. Vi får ta bort duschen om det blir stop och i vår trånga toalett där duschen står så är det jobbigt för vi får ju knappt plats med duschkabinen mitt på golvet. Nej då är det bättre att skaffa folk som kan sitt jobb som får jobba ;;-)

VVS

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: