web analytics
Gå till innehåll

Ringt vårdcentralen

Jag har suttit här och väntat på att vårdcentralen ska ringa. Jag hade graviditetsdiabetes med mina två minste barn men det försvann efter förlossningen. Förutom med min minste för då höll det i sig en vecka ca. Sen har jag haft känningar både av för lågt blodsocker och för högt. Men sen har det varit bra ett tag och nu sedan en vecka, 10 dagar så har jag haft känningar av för högt socker igen.

Symtomen är trötthet, ofta toalettbesök, törstar och viktnedgång. Jag har dom alla. Sen om viktnedgången beror på att jag har tränat och rört mig mer vet jag inte men i samband med de andra symtomen så vet man ju inte. Jag fick en tid på måndag så då får jag höra vad de har o säga. Det behöver ju inte vara diabetes utan det kan vara en varningsignal att jag bara måste röra mig mer och äta annorlunda.

Hoppas på det iaf. Jag vet att jag ligger i riskzonen om att få det. Jag hade det då jag väntade barn och de sa att det fanns större risk för dom som haft graviditetsdiabetes att få behålla det sen eller få det tidigare än vad man kanske annars hade fått det. Sen har båda mina föräldrar diabetes och jag vet att jag är kraftigare än vad jag skulle vara egentligen, men efter 7 barn och 8 graviditeter så sätter det sina spår.

Nu är det bara vänta o se.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Ringt vårdcentralen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: