Gå till innehåll

Rödgröna mot toppen?!

Vaknat o sitter här med kaffe. Den godaste drycken på hela dagen. Ja dryck ska man kanske inte kalla det för men den är drickbar iaf 😉

Idag är det fredag o det är så skönt! Fredrik har jouren hela helgen. Får hoppas majbrasorna håller sig där de ska. Vädret är inte det bästa men det brukar alltid vara rått o kallt när det är dags o se majbrasan brinna.

Jag fick läsa en glad nyhet iaf när jag hamnade på aftonbladet. De rödgröna har fördubblat sin ledning på en månad. Historisk vändning skrev aftonbladet. Alliansen sitter förhoppningsvis bara till det är val. De har ställt till mycket skit redan. Av alliansen o Mona Sahlin så är Mona den bäst lämpade för jobbet som stadsminister. (Kasta inga ruttna tomater på mig nu bara 😉

Många som tycker precis tvärtom slår oftast tillbaka med toblerone och kreditkort. Det är förmodligen för att de inte har annat o säga. Det är så gammalt så det är bara löjligt att dra upp det. Anser jag iaf men åsikterna är som baken o tack o lov för det. Hade alla tyckt o tänkt likadant så hade det varit tråkigt!

Intressant?

Nu ska jag njuta av mitt kaffe o sen blir det att jobba. Ska till min pappa med o ta ner honom till stan tänkte jag. En fika ska vi hinna med bland all fönstershopping.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Rödgröna mot toppen?!

 1. Carro

  Halloj.

  Jag tänkte bara kolla om du vet hur det blev med vinsten från Okidoki. Hör de av sig eller ska jag höra av mig till dem??

  Hoppas du får en bra helg
  //Carro

  Svara
 2. Smulan

  Har dom inte hört av sig än? Jag har meddelat dom om vinnaren o gett dom sin mail. Sen skulle dom höra av sig. Jag ska maila dom igen.

  Tack så mycket. Önskar dig detsamma.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: