web analytics
Gå till innehåll

Roligt möte med Glenn Hysén i Kalmar

Glenn Hysén kom till Kalmar och jag var inte sen med att åka in för att se honom spela fotboll! Efteråt gjorde jag och mina döttrar Kalmar osäker. Det blev lite shopping. Det blev en fin dag!

När jag var barn så var det fotbollen som hägrade. Det berodde nog mestadels på platsen vi bodde på. Eller orten som det heter. Det var bara fotboll som gällde när det kom till sport. Både i skolan och utanför. Alla spelade fotboll. Även jag så klart.

Under skoltid så delade vi upp oss i två lag och sedan tog man en kändis namn och var den personen på plan. Jag var inte så gammal men nog visste jag vem Glenn Hysén var! Naturligtvis så var jag han!

Jag har sett en match med honom i det verkliga livet flera år senare och nu är det flera år sedan. När min dotter sa att Glenn Hysén skulle komma till Kalmar och spela Liverpool fotbollscup så var jag inte sen med att åka in till Kalmar för att se honom på nära håll...och nära håll blev det. Det blev ett foto med honom och mig tillsammans. Han kunde inte stå still för han hörde en låt som det var väldigt svårt att stå still till hahaha. Inte var dag man dansar med Glenn Hysén på en fotbollsplan i Kalmar!

Glenn Hysén

Han är en enkel människa och det gillar jag hos kändisar. Jag kallade på honom och han började med att ta mig i hand. Han var trevlig och charmig. Efter detta lilla möte så gick jag och mina döttrar på stan och shoppade lite. Det var en fin dag i Kalmar.

Väl hemma så blev det en tur till stan där det var loppis. Där fyndade jag en jättefin vinterjacka till Hampus och några fina jeans till honom och hans lillebror. De växer ju så det knakar.

Idag är det söndag och jag har absolut inga planer alls för dagen. Inte mer än de vanliga måstena så att säga. Vad ska ni själva hitta på med då? Har du några planer för dagen eller tar du dagen som den kommer bara?

24 reaktioner på ”Roligt möte med Glenn Hysén i Kalmar

 1. Nilla

  Jag har alltid älskat fotboll också och sett massor med allsvenska matcher under åren som gått. Har sett massor av stora stjärnor spela 🙂 Jag har en son som delar samma intresse som mig så senast jag var iväg och kollade på fotboll så var det med min son 🙂 Kul när man har samma intresse! Nu hoppas jag att mitt lag skall ta sig upp i Superettan igen och då blir det lite roligare lag att titta på. Glenn Hysén gillar jag också 🙂 Jag tyckte han var så härlig när han var med i Farmen VIP 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Min son spelade förr men slutade när hans rygg inte häll. Han har skolios. Fotboll är rätt så socialt då man träffar så många andra som är intresserade. Det är roligt. Ja jag hejade på Glenn i Farmen VIP 🙂

   Svara
 2. Petra Elisabeth

  Wooow vilken häftig upplevelse! Vad härligt att du har "vart han" i så många år, sedan få träffa honom i verkligheten och en gång till så många år senare. Det blir ju lite som att ni har följts åt hela livet haha 🙂 // Petra Elisabeth

  Svara
 3. sofia

  Åh vilken härlig upplevelse att få träffa honom! Kul att du hittade fynd på loppisen! Jag älskar att gå på loppis, man hittar alltid något 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: