web analytics
Gå till innehåll

Rörgast och Farmen

Sitter här och är trött. Barnen kör sina bilar som de fick av mormor och Lasse. De ska snart göra sig i ordning för sängen. Det ska jag nog själv göra med faktiskt. Jag har blivit klippt. Tog bara topparna och sedan bokade jag in henne dagen jag och Fredrik ska gifta oss. Snart är nog alla bokningarna gjorda tror jag. Skönt faktiskt. Det är så mycket annat som ska planeras ändå.

I morgon åker min mamma och hennes sambo samt min bror Peter hem och kvar blir Diana. Det kommer nog kännas konstigt för henne ett tag men jag ska ta väl hand om henne. Jag tycker det är roligt att hon är här i alla fall. Hennes lägenhet är dessutom jättefin och hon har fått i ordning på allt med.

Nu ska jag ta hand om mina barn och sedan blir det sängen för mig. Ska se på Farmen och sedan kanske börja läsa på min bok Rörgast av Johan Theorin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: