web analytics
Gå till innehåll

Rullgaller det bästa skyddet

När man går i ett köpcentrum vid stängningsdags så ser man deras låsanordning. Eller rättare sagt galler som de sänker ner. Jag har alltid undrat m de fungerar, eller hur de fungerar egentligen. Man ser igenom gallerna in till butiken och jag har alltid undrat m det verkligen håller tjuvarna borta. Det ser ordentligt starkt ut men i alla fall. Det skyddar ju mot inbrott och skadegörelse samtidigt som personalen har bra sikt igenom så det är ju positivt.

Att jag kom att tänka på detta just nu var för att jag hamnade på en sida som säljer just rullgaller. Det finns ju många sm har sådana rullgaller men där jag hamnade sålde  rullgaller från Gallerbolaget. Dessa galler kan man ha som avskärmning med Man ser dm i butiker, restauranger, bardiskar och kiosker. De finns lite överallt. De fyller ut sin funktion kan man säga. Det är inte bara inomhus man kan ha dom utan även utomhus.

Jag tror att just sådana galler är det bästa skyddet för de ser massiva ut och det borde vara svårt att ta sig igenom dom. Eller vad trr ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: