web analytics
Gå till innehåll

Så är det

Det är sällan min diskbänk är tömd av disk. Stövlar och skor ligger i hallen. Förmodligen så ligger det en eller två jackor slängda på golvet. Kanske har dom trillat ner. Jag har tvättkorgen alltid fulla med tvätt och jag har alltid tvätt att vika. Jag har valt att ha det så för jag umgås hellre med familjen än att slava runt i hemmet. Så är det! Ta det dom det som det är eller skit i det. Eller?!

image

Idag har jag varit i Kalmar. Träffade min samtalskontakt. Pratade om allt möjligt. Nu blir det 3 v till nästa gång. Jag lunchade med Robin och Stéphanie idag. Det blev sallad för min del. Innan vi satte oss på bussen så tog jag och dottern min en minitur i Kalmar.

Nu är vi på väg hem som skönt är. Hoppas ni alla haft en bra dag. Önskar er er n fin eftermiddag och kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: