web analytics
Gå till innehåll

Så mycket för ingenting – ja inte för mig :-)

Ja då går det mot kväll. Skrev tidigare att vi skulle på möte i skolan pga orosanmälan som kom in till soc. Det gick lite fel till väga kan jag ju tycka och det tyckte i och för sig den ena mentorn med. Han tyckte att det kom lite i fel ordning. Det kom fram på mötet att det inte skulle bli något av det. Nej jag väntade mig inget annat faktiskt. Tyckte att det var lite komiskt att några av mentorerna och fritidslärarna tyckte att det fanns anledning att anmäla då de själva inte gör saker och ting på rätt sätt.

Kanske är det vanligt att fritidslärare svär och använder grova könsord men jag tycker inte att det är speciellt lämpligt för på denna skola går mina två barn som de anmälde och deras ordval är inte lämpliga för deras öron. Inte ens mina stora barn använder sig av dessa ord. Då är mina stora barn tonåringar som har gått på denna skola.

För några veckor sedan så var jag på ett utvecklingssamtal. Anmälan hade kommit in tidigare men de hade inte tänkt att ta upp något som de var oroliga för. Det tyckte ju jag var lite konstigt med tanke på att de var sååååå oroliga. Varför inte berätta för mig tidigare då att mitt barn inte var aktiv 9 ggr av 22 på idrottslektionerna???

Men det var bra respons av både rektor och socialsekreterare. det kommer inte bli någon utredning för det finns ingen anledning till det. Det visste vi med men det ska ta en massa tid och onödig energi bara.

Jag har lärt mig en hel del om mentorerna och fritidslärarna. Några av dom är inte vad jag trodde att dom var. Ingen av lärarna var med på mötet. Kanske hade dom inte tid, vilket jag tycker är konstigt att ingen hade. Är de så oroliga så borde dom kunna stå upp för sin sak. Nu hade dom rektorn som gjorde det till dom. Visserligen är det hennes jobb men det är ju bara lärarna som egentligen kunde säga varför de tyckte att en orosanmälan skulle göra.

Men nu kommer jag inte lägga ner någon krut på det. Jag hoppas bara att de i stället tar tag i den tjejen som mobbar min dotter.

Nog om det. Dagen har varit bra ändå. Robin och Toves barnvagn kom hem idag. Så otroligt fin var den. Skönt att den kom nu för det är inte så lång tid kvar nu. Nu har dom allt som de behöver inför födseln. Det enda hon behöver är amningskläder till sig själv. Ska kika runt i Kalmar i morgon.

Barnvagn

Ikväll tog jag, Stéphanie och Beatrice en långpromenad med Sally. En timme och en kvart blev det. Vi gick rundan upp mot Q8 och sedan ner mot stan. Vi tog Storgatan ner mot hamnen och gick rundan upp mot kyrkogården och tittade till pappa en stund. Sen gick vi raka spåret hem. Det blev över 11 000 steg.

Ikväll är det Robinson Love Edition. Just nu är det reklam. Efter programmet så blir det sängen så jag säger god natt och sov gott.Nedan ser ni bilder från promenaden.

Borgholm

Hamnen

Stéphanie

Kyrkogården

Beatrice

Borgholm

Havet

 

 

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: