web analytics
Gå till innehåll

Så skapades ”Sveriges farligaste flicka”

Det var en rubrik som fångade min uppmärksamhet på aftonbladet. Jag kunde inte låta bli att läsa och lyssna på videon som de hade på sidan. Jag blev så fruktansvrt ledsen för den lilla flickans skull. Ännu mer ledsen blev jag när jag efter ha googlat kom in på en sida där någon hade kommenterat att något var ju fel på ungen så vad kunde man begära?

Fy fan rent sagt. Flickan blev bara 14 år gammal och hade under sin korta levnadstid fått flacka runt i flera olika hem och där emellan fått vara inlagd på BUP och sjukhus. Hur kan man bara ens slänga ur sig en sådan kommentar??? Det var ju bara ett barn som verkligen behövde hjälp men som aldrig fick den.

Myndigheterna kan säga att de gjorde allt för att hjälpa flickan men jag köper inte det där. Nu säger inte jag att det var samma sak med min son för det var det inte men det finns många likheter. I stället för att ta reda på vad det var som var fel och vad som behövdes så skickades sonen iväg. kommunen betalade mer än gärna pengar för att hålla sonen härifrån. Det är så det ser ut i alla fall.

Kommunen som hade hand om denna lilla flicka borde ta sitt ansvar och göra rätt för sig. De gjorde det inte under flickans levnadstid och de gör det definitivt inte nu när de påstår att de verkligen har gjort det. Flickan hade inte varit död i sådana fall. Jag tror inte på "hopplösa fall". Jag tror mer på hårt arbete och visa medkänsla!

Till den personen sm skrev den elaka kommentaren om att det måste varit fel på ungen vill jag bara säga: Det är DIG det är fel på!

Så otroligt ledsen

Jag kände inte denna flicka men jag är så otroligt ledsen för hennes skull. Jag hoppas hon mår bättre där hon är idag. Jag har själv en dotter på 14 år och jag vet nte vad jag skulle tagit mig till om detta skulle ha hänt henne!

Jag vet inte när detta har hänt men oavsett när så berörde det mig verkligen!

R.I.P du underbara vilsna flicka. Må änglarna sjunga för dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: