web analytics
Gå till innehåll

Saknaden är stor

God morgon. Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har gjort. I tå dagar nu så har jag sovit så dåligt. Vaknat, somnat om, vaknat och somnat om. Det har inte blivit många timmars sömn. Igår så var jag helt off. Kände av värken i min axel samt i båda mina handleder. Då värken sätter sig där så kan jag inte göra så mycket. Jag ar dessutom så trött så jag fick gå och lägga mig och vila innan barnen kom hem.

Pratade med min äldsta son häromdagen och i kom fram till att han har redan suttit 6 månader i fängelset. Då har han "bara" ett år kar. När man tänker på ett år så känns det väldigt långt fram vilket det är men samtidigt så springer ju iden iväg så helt plötsligt så har det gått ett år. Har han sen tur så kommer han ut om sex månader. Vi får se vad tiden har att ge med andra ord.

Det går bra för honom. Han jobba på och kämpar varje dag. Han har varit drogfri nu i sex månader som sagt och han börjar få tillbaka sitt närminne. Det har varit borta tidigare. Han tycker det känns så skönt.

Han lagar maten där inne på helgerna. Han tycker ju om att laga mat och han gör god mat. Saknar det lite här hemma faktiskt. Ibland när jag lagade mat så kunde han komma ner och ta över matlagningen.

Ja saknaden är stor efter honom. Han ringer ofta i alla fall så fast vi inte träffas så värst ofta så pratar vi i alla fall. Jag har sett honom mer en gång under dessa sex månaderna. Det är bara en gång som vi inte haft kontakt med varandra. Det var efter jag hade slängt ut han och hans dåvarande flickvän för några år sedan. Då pratade vi inte på sju månader.

Ja vi har haft våra turer. Jag har anmält honom så många gånger själv och det har jag gjort för att jag älskar honom. Vilket jag sa så många gånger. Han vet om det idag.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka vakna till. Ha en fin dag mina vänner!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

34 reaktioner på ”Saknaden är stor

 1. Gisela

  Åhhh så svårt❤️ Min bästa kompis hade varit drogfri ett halvt liv när det blev återfall och överdos. Otroligt tungt och svårt med droger. Kram ❤️

  Svara
  1. Lisa

   Ja det är fruktansvärt tufft ibland. Droger är rena giftet för dom. Det är inte så lätt för dom. <3

   Svara
 2. Petra Elisabeth

  Åh vad jobbigt att inte kunna sova. Hoppas att det känns bättre i axeln och handlederna snart! Jag hoppas verkligen att han kommer ut och att det sker en stor förändring! Kan tänka mig att det är en stor oro i att det finns en chans falla tillbaka till hur det var innan han hamnade i fängelse. Hoppas verkligen att det går bra! Ett år går ändå väldigt fort, fast det är länge… 🙂 // Petra Elisabeth

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket.
   Ja tiden har gått fort redan. Han får hjälp där han är nu och man får tänka att det är det som är huvudsaken.

   Svara
 3. Nilla

  Jag förstår verkligen att du saknar din son jättemycket och ett år framåt kan kännas som en evighet när man saknar någon men som du skriver man vet ju att tiden går fort. Så skönt att det går bra för honom och att han får ägna sig åt matlagning som han tycker om. Ha en fin kväll!

  Svara
 4. Veronica

  Skönt med lite eftermiddagsvila.❤️
  Man vill förhoppningsvis alltid sina barn deras bästa och jag är säker på att du gör allt för dina❤️

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.