web analytics
Gå till innehåll

Saknar dig kom i brevlådan

Fyra dagar in på det nya året och jag går här hemma som i en dvala. Tar dagarna som de kommer och gör det viktigaste som behövs göras. Inget mer, inget mindre. Det har snöat här hemma. Det ligger lite vitt på marken och visst ser det fint ut, men det är kallt och jag hatar kyla. Jag är född i fel land, det är en sak som är säkert. En resa till Cypern nu hade suttit gott.

Jag dalar alltid ner lite efter dessa storhelger och är det dessutom vinter så har jag svårt att dra på smilbanden. Jag är trött och jag känner mig sliten. Jag försöker tänka på ljusare tider, varmare tider. Ja jag längtar verkligen till våren och sommaren. Då blir mitt sinne lite lättare att bära. Framför allt roligare.

Jag fick hem en bok idag. Saknar dig heter den och den är skriven av Harlan Cobens. Den verkar rätt så bra så jag längtar att bege mig in i den spännande miljön som boken erbjuder. Det är en thriller så den passar ju bra att läsa nu när det ändå är mörkt och kallt ute. Jag lovar en recension av boken när den är klar. Den har 427 sidor så det tar nog en stund att läsa den. Jag ska bara hitta koncentrationen först.

Jag älskar att läsa. Dock så är jag en periodare för jag kan läsa flera böcker i rad i några månader. Sedan tar jag en paus några månader och sedan går jag på det igen. Jag har försökt och få mina barn att bli intresserade av att läsa för jag tycker att det är nyttigt. Ingen av mina barn läser så det är ju lite tråkigt.  Kanske så kommer intresset när de blir lite större. Man kan ju hoppas.

Jag och Stéphanie tog en långpromenad i förmiddags med Sally. Vi tog med henne när vi lämnade av Pontus hos sin kompis. Han har varit där hela eftermiddagen och lekt. Roligt för honom. Sen var jag på vårdcentralen och fick en ny tid för blodprovstagningen för min diabetes. Jag har fått två tider tidigare men jag har glömt bort båda. Nu fick jag en ny och jag sa att jag var tvungen att ha den så fort som möjligt så jag inte skulle glömma bort den igen. På torsdag ska jag dit. Jag måste  komma ihåg det. Mitt minne är inte som det borde vara.

Nu ikväll så kom Stéphanie ner. Febrig var hon så hon har gått och lagt sig igen. Tid att vara sjuk igen Stackare det var inte så längesedan hon var det. Tove och Nellie är med förkylda. Det märks att det är kallt ute. Då kommer förkylningarna på löpande band.

Nej nu ska jag försöka finna min koncentration för att läsa lite. Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: