Gå till innehåll

Saknar kommunikation

Jag fick en fråga för lite sen på blogresponse från blogresponse.


Fråga: Brukar du fynda på loppis eller auktion?


Mitt svar: Jag älskar ju loppis. VI brukar ta våra turer runt Öland och njuta av den vackra naturen samtidigt som man har roligt på loppisrundan. VI brukar alltid fynda något. Det behöver inte vara något stort men jag kommer ihåg förra sommaren när vi var ute en söndag. Barnen fick egna pengar som de kunde röra sig med och Beatrice såg en solstol som de ville ha 15 kr för. Den köpte hon och den är henne kär än idag. Det fanns en rosa dyna på den och den har hon suttit i sedan dess när vi har suttit ute.


Robin hittade en fåtölj i skinn som man kunde snurra med. De ville bara bli av med den så Robin fick den för 5 kr. Det var fynd det och barnen tyckte det var roligt. Mestadels blir det lite böcker man hittar eller någon fin prydnadssak som man egentligen inte alls behöver 😉


Kvällen är kommen och vi har ätit mat. Snart är det duschdags och sedan sängen för de små. Det har varit en bra dag men jag har varit så trött idag. Det har blivit sedan vi skulle ställa tillbaka klockan. Nu vaknar man ju en timme innan klockan ringer. 


I morgon ska vi åka in till Kalmar men det blir bara jag och de stora barnen. De små ska vara hos Iris. Tvillingarna fyller ju år på fredag så jag ska se om jag hittar något roligt där inne till dom. Sedan är det roligt att göra något med de stora barnen med. 


Jag fann en rolig bild på Facebook. Ibland har de mycket att komma med men ibland är det rätt så tråkigt där. Men det går i vågor det där. Ni får ha en fin kväll iaf så hörs vi i morgon. Kram o natti natti. (här kommer bilden) 


Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: