web analytics
Gå till innehåll

Sällskapsspel är populära här hemma

Då var det lördagkväll. Klockan är mycket...i alla fall för min del så det blir sängen inom kort. I morgon ska jag umgås med min familj. Spela lite spel och ha roligt. Jag, Beatrice och Tove spelade lite nu ikväll. Har köpt ett nytt spel som jag tänkte vi kanske kunde testa i morgon.

Jag älskar spel och har alltid gjort det. Spela kort har alltid legat mig varmt om hjärtat. När jag var yngre och bodde hemma så gick jag alltid med en kortlek i handen. Pappa sa ofta att jag var född med en kortlek i handen hahaha.

Sällskapsspel är det som vi spelar mestadels här hemma. Spel där vi kan vara flera. Vi brukar köra olika frågospel. Men där vinner Beatrice överlägset. Hon är en mycket allmänbildad tjej som vet sådant som man inte behöver veta 🙂 men som är roligt att veta.

Jag har ju ett sådant dåligt minne så jag glömmer ju svaren till nästa gång vi spelar. Jag ska vara glad om jag kommer ihåg att jag är med i spelet när vi väl spelar hahahaha.

Nu ska jag natta mig så jag säger god natt och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: