Gå till innehåll

Sambon filmade barnvåldtäkter

Vad hade du gjort om du hade hittat filmade barnvåldtäkter i din sambos dator? Tack och lov så är det skillnad på att vilja göra och på vad man gör. Jag skulle velat slå ihjäl han men jag hade anmält honom. Sen hade jag spytt av hur äcklad jag hade känt mig. Kanske hade jag sparkat till kräket med. Pedofili är något av det värsta jag vet. Det är superäckligt! Hur funtade är dessa människor? De kan inte ha mycket mellan öronen. Det är kränkande mot svinen och kalla dessa människor det.

Jag läste att några blev inspirerade av att filma dessa våldtäkter. Hur sjukt är inte det??? Jag låter kanske hård i vissas ron men dessa människor är inte värda att gå på denna jord! Det finns även sidor på internet där folk kan diskutera sina övergrepp. Ja det blir sjukare och sjukare. Jag äcklas och känner mig spyfärdig!

Det är inte bara dessa handlingar som skrämmer mig utan även siffrorna som visar verkligheten kring dessa brott. Enligt aftonbladet så laddas det ner 15000 filer medan enbart 119 st döms. Är det klokt???

Det är skönt att det finns normala människor! Alla är inte svin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: