web analytics
Gå till innehåll

Sankta Psyko till Cruising i Borgholm

Jag lyssnar på Johan Theorins nya bok Sankta psyko. Fast jag lyssnar på den som sagt. När man hör en ljudbok är det viktigt att den som läser gör det bra. Jag tyckte först att denna man Magnus Krepper som läser var stel i sitt läsande men jag har ändrat åsikt nu. Jag har inte kommit så långt i boken. Kapitel 27 närmare bestämt. Det tog sin lilla tid innan den smått spännande spänningen kom. Den är inte spännande på det sättet heller men det blir det då man vill veta vad det är som har hänt och händer i nutid. Har ni inte börjat att läsa den eller lyssnat på den så tror jag att ni har missat något.Jag älskar ju böcker men har funnit att en ljudbok är perfekt ibland. Det är skönt att bara lägga sig ner och lyssna på något innan man somnar. Det kan man inte göra med en bok precis.

Idag är det lördag och det är Cruising för hela slanten. Fredrik jobbar nu men när han har kommit hem och vilat sig lite så blir det att gå ner till stan och se alla skönheter som står där nere.

Vi brukar gå runt och titta men ibland har det varit dåligt väder så vi har valt att vara hemma eller gå hem tidigare än bestämt. Idag skiner dock solen så jag vågar hoppas på en fin dag.

Jag satt här innan och läste nyheterna på aftonbladet. Fast kl är 10 så har jag inte riktigt vaknat än. Kaffet står och ryker och jag har ätit frukost men ögonen är inte lika vakna som resten av kroppen. Jag kom till en rubrik som jag var tvungen att läsa flera gånger.

Du kan också köpa ditt barn kungligt

??????????????????????????

Köpa ditt barn kungligt? Jag var tvungen att skaka på huvudet lite för att sedan ta mig en närmare titt på meningen.

Du kan också döpa ditt barn kungligt Det var skillnad det. Döpa stod det och inte köpa. Tack och lov för det. Nu kan alltså andra döpa sina barn den 22 maj i kyrkan i Stockholm. De har drop in dop. Det har jag aldrig hört talats om men jag tror att många kommer att nappa på det. Många vill ha samma dopdag som vår lilla prinsessa har. Själv skulle jag vilja ha en helt egen dag till mina barn vilket jag har ordnat med.

Tänk att döpa sitt barn den dagen. Alla kommer att komma ihåg att det är prinsessan som blivit döpt. Ens eget barn kommer på andra plats. Nej så vill inte jag ha det. Jag vill att man ska minnas mina barns dopdag när den dagen kommer.

Vad ska ni göra denna underbara lördag då?

Intressant?

1 reaktion på ”Sankta Psyko till Cruising i Borgholm

  1. Lotta

    Här är det också cruising idag så jag skulle tro vi ska ut o titta på den. Bara att hoppas att de är bra väder, just nu regnar det.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: