web analytics
Gå till innehåll

Sanningen av Harlan Coben

Harlan Coben är en författare som har skrivit många spännande böcker genom åren. Jag har läst några stycken och jag har inte blivit besviken än Den senaste som jag läst är Sanningen. Nedan kan ni läsa om vad jag tyckte om den.

SanningenFörfattare Harlan Coben
Format Inbunden
Språk Svenska
Antal sidor 363
Utgivningsdatum 2018-01-02
Upplaga 1
Förlag Bookmark Förlag
Översättare Jan Malmsjö
Originaltitel Fool me once
Dimensioner 217 x 143 x 30 mm
Vikt 540 g
SAB Hce
ISBN 9789188545671

Handling 

Maya är en före detta stridspilot som har mist både sin syster och man under loppet på fyra månader. De blev mördade. Efter begravningen på hennes man så fick hon se en skymt av sin döde man i babykameran som är installerad i sin dotters rum. Hon se honom ta upp dottern i knät, vilket egentligen är en omöjlighet då han ligger död och begraven på kyrkogården. Maya är fast besluten för att ta reda på sanningen. Är allt verkligen som det ser ut att vara? Vad är egentligen sanningen?

Mitt omdöme

Denna boken bjuder verkligen på både spänning och mystik. Den visar att man inte kan tro på allt man ser och hör och den visar att allt inte alltid är som man tror. Jag började läsa boken och hade svårt för att sluta. Jag villa komma fram till det kapitel där man fick veta hur allt egentligen stod till. Samtidigt så ville jag inte komma till slutet för det innebar ju att jag var klar med boken och skulle få lägga den ifrån mig.

Jag har läst några av Harlan Cobens böcker och han fångar verkligen läsaren på ett bra sätt. Han förmedlar en mystisk spänning som man som läsare inte riktigt vill släppa taget om. Denna boken rekommenderar jag varmt.

Boken finns att köpas på bokus, adlibris och cdon

Publicerat den Kategorier Boktips

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Sanningen av Harlan Coben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.