web analytics
Gå till innehåll

Satsa och vinn

Höstterminen har börjat och med den alla aktiviteter som barnen har nuförtiden. Här på Öland så tycker jeg att det är fotbollen som hägrar. Samtliga av mina barn har spelat fotboll. Jag själv en gång i tiden med. Mina två äldsta söner spelade med i A-laget när de spelade. Det var riktigt roligt att följa med och se när dom spelade faktiskt. Jag tycker om fotboll. Både att titta på och att spela själv. Numera så spelar jag inte men jag blir sugen när jag ser på fotboll.

Min näst äldsta son är den som hållit på längst. I nästan 10 år spelade han och riktigt duktig var han. Numera så har han lagt fotbollsskorna på hatthyllan för hans rygg håller inte för fotboll mera. Han fick s nt i sin rygg och vi alla trodde att det var växtvärk men et var inte det utan det visade sig att han har Skolios. Han kan träna ryggen men aldrig så mycket ändå så att den hade hållit för det tempo som fotboll faktiskt är på. En fotbollsspelare vänder och vrider sig hela tiden och då har man svårt för att tänka på något annat än att ta bollen som kommer flygande.

Det var roligt att se barnen spela. Det är ett mycket socialt spel. Man träffar många andra föräldrar som man pratar med. Det är lite kaffe som värmer kroppen en regnig kväll. Oavsett väder så är det alltid roligt och titta på när barnen spelar. Innan en match började så slog man vad med resten av familjen om vad resultatet skulle bli. Ibland så slog man huvudet på spiken och bland så var det så fel det bara kunde bli.

Nu när jag är inne på att slå vad. En av mina barns pappor spelade alltid på måltipset. Jag har aldrig förstått mig på hur det fungerar och har aldrig satt mig in i det men jag vet ju att man kryssar i vem man tror ska vinna. Ja om jag inte minns helt fel. Man måste nog kunna en del om lagen om man ska ha någon chans att ro hem vinsten.

Då när min före detta skulle spela så gick han in en affär och hämtade kuponger. Fyllde i dom och lämnade in dom. Idag finns det fler sätt att göra det på. Idag kan man spela över internet. Kanske har man lättare och hitta guldkornen där. Man får kanske mer tid på sig och lära känna de olika lagen. Jag vet inte utan det är bara min tanke.

Spelar du spel? Var spelar du helst? Lämnar du hellre in kupongen i någon affär eller vill du Satsa på fotboll hos Betway ?

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: