web analytics
Gå till innehåll

Sätt färg på tillvaron

Är du som jag? En som gillar att pussla med allt möjligt? Smycken, scrapbooking, sy gardiner med mera? Jag gillar även att rita och måla. Numera behöver man inte ett papper för att göra sina konstverk på utan man kan göra om möblerna som man har blivit uttråkad på. Man har ett bord som man har dragits med länge och man vill förnya sitt hem. Varför sina ut möblerna och köpa nya när man kan göra om dom man har?

Spraya om bordet och stolarna så har man ett nytt möblemang. Man behöver inte ha dom enfärgade utan man kan spraya mönster på dom. Sätt lite tejp i det mönster du vill ha. Spraya och låt torka. Sedan har man ett mönstrat möblemang. Rummet blir som nytt. Det finns många fina färger att välja mellan så det finns nog alltid en färg för alla.

Jag har faktiskt själv funderat på om jag ska ändra om i mitt kök. Inte själva köket men bordet och soffan som vi har där. Det vi har nu är i ljust trä och jag skulle vilja ha lite mer stilrent men ändå ett litet mönster på det. Det kan pigga upp vardagen lite.

Har ni målat på möbler förut? Hur blev det? Blev ni nöjda?

Färgspray

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: