web analytics
Gå till innehåll

Scones och Gladiatorerna

God kväll. Jag är helt slut. Stéphanie bakade scones innan och det blev mitt fall idag. Jag kunde naturligtvis inte låta dm vara så jag åt scones med barnen. Jag låg däckad sen fast jag tog insulin. Jag är fortfarande trött fast det r flera timmar sedan. Ikväll blir det gladiatorerna för hela slanten. Det är den sista semifinalen ikväll och det kan jag bara inte missa. Jag vill ju se vem som går vidare till finalen.

Jag och Stéphanie var ute med Sally innan och gick en lång runda för jag tänkte att jag skulle piggna till då men det gjorde jag inte. I alla fall inte så mycket som jag skulle vilja. Sally ska ju lukta på allt. Hon får upp nya spår hela tiden och hon kan inte låta något spår passera. Det vore ju synd. Där står man och väntar in tills hon ska bli klar. Sedan går hon fram och sedan tillbaka. Jag fick hem henne till sist i alla fall.

Stéphanie berättade för mig innan att Kevin Walker har blivit pappa. Var det någon som visste om att han skulle ha barn? Vad säger alla tjejer nu då som står framför scenen och är superkära? Han har fått en söt liten flicka i alla fall som ska heta Kaylie. Grattis säger jag. Själv går jag här och väntar på att min svärdotter ska få barn. Det är dock 6 veckor kvar men tiden kommer gå fort.

Nu ska jag ta kväll och invänta Gladiatorerna. Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: