web analytics
Gå till innehåll

Se den nyfödda babyn som vägrar släppa sin mamma :-)

Nyfödda babyn vägrar släppa sin mamma | Utrikes.

Gud så sött. Ni måste bara se den videon. Den går rakt in i hjärtat på mig. Den videon kommer nog mamman själv behålla och titta på då och då. Gud så härligt!

Vi såg andra chansen och det blev ju inte JEM, men det gjorde ingenting egentligen. Helena gick vidare och hon var oxå super. Såg ni på andra chansen? Vad tyckte ni? Jag tycker det har blivit lite för mycket med det här med röstningarna. Man ska rösta på sin favorit och sedan går de vidare och man ska rösta igen. De går vidare ännu en gång och man ska rösta igen. Jag förstår att det är för att dra in pengar men jag kan inte förstå att folk röstar hela tiden på ett och samma bidrag i flera olika röstningar. Det blir för mycket för min del. 

Det var bättre förr när allt var i ett och samma program. Då tyckte jag till och med att själva röstningen gick mycket bättre till faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: