web analytics
Gå till innehåll

Se mig för den jag är

Ibland när jag springer in på andras bloggar så tycker jag att de hinner alltid med en massa. De går i skolan och de har hand om barn och familj hemma. De leker och badar och gör en massa roligheter tillsammans. När jag sedan själv ska skriva om dagen som jag har haft så känns det alltid lika tomt. Innan jag börjar skriva så tycker jag att det har hänt massor på hemmaplan men inte när jag ska skriva. Jag kan tänka att det inte är så intressant för andra att läsa.

Kanske beror det på att jag själv kan tycka att mitt liv är obetydligt. Jag finns och det är allt. Vissa dagar är man på topp och i vissa dagar är man under vattenytan. Varför vet man aldrig riktigt heller utan det är bara något som blir så.

Det är avslutningsvecka för skolbarnen. Jag har 1 som går ut i morgon och 4 som går ut på fredag. Ibland önskar man att man hade kunnat klona sig själv. Kl 9:30 går min stora dotter ut 9:an och 10:00 går barn nr 6 ut första klass. Jag kan inte vara på båda ställena samtidigt så jag får välja vart jag ska gå. Jag och sambon bestämde att jag går och tittar när min dotter går ut och sambon går på Hampus skolavslutning, Kl 10:45 så går tvillingarna ut.

Sommarlovet börjar där helgen tar vid och sedan är det flera veckors ledighet som gäller. Det ska bli skönt för barnen att vara lite lediga. De behöver det. Min stora dotter har dock fått sommarjobb så hon ska jobba 3 veckor. Hon längtar redan 🙂

Satt och tänkte på min pappa tidigare. Det är sommar och sol och det påminner extra mycket om honom. Det var vid sådana här fina dagar som vi hämtade honom och gick ner en runda på stan och tog en glass tillsammans. Eller så satt vi i vår trädgård och hade det mysigt. Pappa hade velat vara med och se när barnen tog sin avslutning.

Vi var uppe häromdagen och satte en blomma. Det blev extra känslosamt den dagen och jag satt och grät vid gravstenen. saknaden är mycket stor och ibland är den enorm. Jag har ännu inte vant mig att se hans namn på gravstenen än. Jag gjorde lite i ordning och vattnade. Det blir så torrt nu när solen står på. Annars så var allt lika fint som det brukar vara.

Idag händer det inte så mycket för min del. Det blir väl att vika lite tvätt. I eftermiddag ska dock jag och sambon kika på en ny diskmaskin för våran har slutat att fungera. Det innebär att det blir en daglig disk för hand efter 10 personer. Det blir en del som ska diskas med andra ord. Det är vid sådana här tillfällen som man uppskattar en diskmaskin otroligt mycket.

Det är två månader kvar tills jag och sambon ska gifta oss. Jag börjar bli lite nervös. Jag ser mig själv inte som någon vacker person och jag är rädd för att jag ska bli otroligt ful. Ärligt talat. Jag brukar aldrig gå i klänning och denna dagen ska jag gå i en vit klänning och vara en av de personer som blickarna kommer att falla på. Det är tur att man inte kan veta vad andra tänker, speciellt inte i en sådan där stund. Sen o andra sidan så får folk se mig för den jag är.

Oavsett så ser jag ändå fram emot den dagen. Jag ska bli fru Anderson. Jag har inte bestämt mig om jag ska heta både Nilsson Anderson eller bara Anderson. Nilsson hette min pappa. Inget speciellt namn på så sätt men det är ändå min pappa. Banden mellan oss var starka och det känns ibland som att jag skär av dom banden om jag inte behåller Nilsson. Jag vet att det bara är tankar från mig och att det inte är så egentligen, men man kan inte alltid rå för vad man tänker och känner.

Nu ska jag göra lite nytta här. Ni får ha en fin dag och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: